sleuteloverdracht gebruikers de springplank

Openbare Brede basisschool De Springplank is op 21 mei overgedragen aan de gebruikers. Door middel van een sleuteloverdracht heeft de bouwheer, Stichting de Mare, het gebouw overgedragen.

Het gebouw heeft twee hoofdgebruikers. Dit zijn KOOS (buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en kinderopvang) en OBS de Springplank. Daarnaast zijn er meerdere medegebruikers waaronder een team van Carinova Thuishulp en een inlooppunt algemeen maatschappelijk werk van de Dimence Groep. Verder worden er nu gesprekken gevoerd met huiswerkbegeleiding, logopedie en diëtisten over verder medegebruik.

De komende weken worden gebruikt om te gaan verhuizen en inrichten. Eind juni, als de inrichting van de openbare omgeving en het speelplein ook is afgerond, zal het gebouw door kinderen, medewerkers en leerkrachten in gebruik genomen worden. De opening is na de zomervakantie gepland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.