simone haarman vertelt koning over overijssel

“Het begon allemaal om half een, toen verschenen de meeste genodigden bij de ingang van het provinciehuis. Toen om 13.00 uur alle leden van de jongerenraad waren gearriveerd gingen we naar de tent, waar iedereen in spanning afwachtte op het bezoek van het koningspaar. Vlak voordat zij verschenen kwamen er veel toeschouwers, die dit moment allemaal wilden bijwonen.

Rond 14.30 uur arriveerden ze en kregen we een kleine speech te horen van de commissaris van de koning en daarna gingen de koning en koningen langs alle tafels, waar voornamelijk burgermeesters en gemeenteraadsleden stonden. Ze kwamen ook nog even bij onze tafel en gaven ons allemaal een hand, hierdoor konden wij even met ze praten.

We hebben het over de jongerenraad gehad, wat we doen en waarom wij vinden dat Overijssel beter is dan andere provincies. Na drie kwartier vertrok het koningspaar om Goor te gaan bezoeken. Het was super leuk dat wij hierbij aanwezig mochten zijn, omdat dit een kans is die zich zelden voordoet. Het was ook leuk om te zien dat een deel van de jongerenraad later terug te zien was op tv.”

Eerder plaatsten we dit bericht over de voorbereidingen van Simone.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.