simone haarman ontmoet willem alexander

Simone Haarman ontmoet woensdag onze koning als die samen met Maxima naar de provincie komt voor zijn eerste werkbezoek aan Overijssel. Simone is geselecteerd vanwege haar actieve rol in de samenleving. Ze doet voor Salland Centraal verslag van de bijeenkomst. We hebben haar gevraagd zich zelf eerst even voor te stellen. Woensdagavond laat ze dan weten hoe het bezoek met de koning geweest is.

“Ik ben Simone Haarman, ik ben 16 jaar en zit in 4 atheneum op het Carmel College Salland. Ik heb in april meegedaan aan het Model European Parliament (MEP), hierdoor ben ik geïnteresseerd geraakt in de politiek en heb ik ook besloten om bij de JOVD te gaan, dat is de jongeren partij van de VVD. Ook kreeg ik bij het MEP te horen dat er een jongerenraad van Overijssel is en dit leek mij heel leuk, ik ben nu iets meer dan 2 maanden lid, we hebben het over bepaalde onderwerpen waar de provincie mee bezig is en we geven ook adviezen aan ambtenaren. Ook maken we soms uitjes en organiseren we projecten. Er zijn momenteel ongeveer 30 leden en het is een hele gezellige groep en er is binnenkort ook weer plek voor nieuwe leden. Ik heb via de jongerenraad ook de uitnodiging gekregen om bij het bezoek van de koning en koningin aanwezig te mogen zijn, wat aankomende woensdag in Zwolle plaatsvindt. Ik vind dit echt super leuk en ben echt heel erg blij dat ik hier bij mag zijn.”

De kans dat Simone Willem Alexander en Maxima nog even te spreken krijgt schatten we wel groot in. Want ze ziet er op en top uit. Time Out zorgt er voor dat haar haar woensdag netjes opgestoken is. In Mind heeft haar een, zoals Simone het zelf zegt ‘eclatant jurkje’ laten uitzoeken. En de schoenen die ze draagt zijn van X11.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.