Home / archiefcentraal / sercodak naar turkije voor cl

sercodak naar turkije voor cl

Sercodak Dalfsen moet het in de eerste Kwalificatieronde van de Champions League opnemen tegen de sterke Turkse kampioen Muratpasa BSK uit Antalya. De uit- en thuiswedstrijd worden gespeeld op 24 of 25 augustus en op 31 augustus of 1 september. Deze week wordt geloot wie de eerste thuiswedstrijd krijgt.

In totaal schreven acht kampioenen zich vanwege financiële problemen niet in voor de Champions League, waaronder grote teams als Oltchim Valcea (Roemenë), Zajecar (Servië) en Dinamo Volgograd (Rusland). Hierdoor komt de reguliere opzet te vervallen en zijn Sercodak Dalfsen en Muratpasa veroordeeld om onderling uit te maken wie zich kwalificeert voor de tweede ronde.

Als het team van Peter Portengen erin slaagt om de sterke Turken uit te schakelen, wacht in de tweede ronde een serie sterke en aansprekende tegenstanders. Dan wordt er in een halve finale en finale systeem gespeeld tegen de teams uit onderstaande Pot 2. Waaronder het Duitse HC Leipzig met de Nederlandse internationals Maura Visser, Jessy Kramer en Debby Bont.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.