schoolfeestdag bij de bongerd

Week 25 bij de Bongerd stond geheel in het teken van dansen, met als hoogtepunt de ‘schoolfeestdag’ op donderdag 20 juni. De donderdagochtend startte met heerlijk dansweer. Er was muziek en veel kinderen zagen er al kleurrijk uit. Eerst werd er lekker gegeten, “Met dank aan de ouders”, aldus de Bongerd.

Op het versierde schoolplein was het druk met alle kinderen en ouders en belangstellenden die mee kwamen genieten van de dansshow. Gelukkig voor de kinderen bleef het gedurende de feestelijkheden droog. Vlak na het feest barstte het echter noodweer los. De kinderen zaten toen al binnen “in de klas een ijsje te eten en de gemaakte foto’s en filmpjes te bekijken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.