samen flyeren voor erwin nyhoff

Bij het concert van Bruce Springsteen gaat veertig man zaterdag 22 juni flyeren voor Erwin Nyhoff. Erwin is een vaste gast in café Bosgoed in Heeten en vertelde dat het zijn droom was om nog een keer een theatertour te doen. “Ik heb een afspraak gemaakt met Erwin. Als hij de theatertour rond kreeg, zouden wij gaan flyeren,” vertelt Remco Dufour van Café Bosgoed. De jongerenvereniging uit Heeten, de Treffers en verschillende vaste gasten uit het café gaan mee naar Nijmegen om flyers uit te delen.

“We doen het om reclame te maken voor zijn tour, hij gaat tussen de 20 en 25 theaters langs.” Erwin Nyhoff woont ongeveer tegenover Café Bosgoed in Heeten en Remco vond dat ze Erwin moesten helpen. “In zo’n klein dorpje moet je elkaar helpen en dit is ook zoiets. Samen moet je het doen.”

Tijdens het concert wordt er geflyerd bij de auto’s op de parkeerplaats. Ook gaan de deelnemers flyeren bij stations en bushalte die uitkomen bij het Goffertpark in Nijmegen. ’s Avonds worden er flyers uitgedeeld bij de uitgangen van concert. Erwin Nyhoff zelf gaat naar het concert van Bruce Springsteen en wordt opgewacht na het concert. “Daarna gaan we nog even een biertje drinken in Nijmegen en ’s nachts weer terug naar Heeten.”

Erwin Nyhoff gaat in het najaar van 2013 op tour. De titel van deze theatertour is “In the footprints of Springsteen”. Erwin gaat in dit programma op zoek naar de connectie tussen Bruce Springsteen en zichzelf. Er worden nummers gespeeld van Bruce Springsteen maar ook eigen composities.

Voordat de tour begint treedt Erwin nog een keer op in Café Bosgoed. Dit wordt een akoestisch luisterconcert met veel nummers die ook worden gespeeld tijdens de tour. Dit concert begint om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.