sallanders beklimmen alpe dhuez

De leden van het fietsteam Salland d’HuZes wisten met acht teamleden de berg in totaal 37 keer te beklimmen. Het team heeft zich de afgelopen maanden voorbereid om aan de eisen van de organisatie Alpe d’HuZes te kunnen voldoen en de persoonlijke doelen te kunnen bereiken.

Veel acties werden op touw gezet om geld in te zamelen. Daarbij werd de publiciteit niet geschuwd. Het team heeft al ruim 42000 euro bij elkaar weten te verzamelen voor het KWF en het einde is nog niet in zicht. Het team is tevreden en wil iedereen bedanken voor hun inzet en bijdragen.

Ruim 8000 fietsers probeerden op 6 juni in Frankrijk de Alpe d’HuZes zo mogelijk zes keer op één dag te beklimmen. Het team bestond uit vier dames en vier heren. Olaf Nijenkamp (vier beklimmingen) André Roelofs (teamcaptain), Jan Doldersum (vijf beklimmingen), Roy Jonkman (vijf beklimmingen), Melchior Theunissen (zes beklimmingen), Irma Nijenkamp (drie beklimmingen), Christel Jonkman (twee beklimmingen), Christel Nij Bijvank (zes beklimmingen) en Paula de Haas (zes beklimmingen).

Naast het fietsteam waren er ook een aantal vrijwilligers uit Heino aanwezig, die bij hand- en spandiensten in de keuken werden ingezet. Daarnaast wrd de Heino-Bocht-10 van entertainment en beveiliging voorzien door het Salland D’HuZes supportteam. Dit team bestond uit: Gerard Blom, Emiel Roelofs, Jan Nij Bijvank, Lisa Nij Bijvank, Geesje Bouwhuis, Lida Doldersum, Mark Bouwhuis, Lieke Bouwhuis , Irvin , Femke en André Roelofs.

De rijders werden in de bocht aangemoedigd. Ook de voltallige bochtbezetting liet de hele dag van zich horen. Van ’s morgens 5.30 uur tot ’s avonds 19.30 uur werden de deelnemers aangemoedigd. De waardering hiervoor was groot.

twee leden van het supportteam hebben zich ook van de sportieve kant laten zien. Jan Nij Bijvank heeft de berg hardlopend bedwongen in één uur en 59 minuten, terwijl Geesje Bouwhuis (als eerste officiële Heinose Alpe d’HuZusser) de berg wist te bewandelen in drie uur. Zij zamelde hiermee nog eens een kleine 400 euro in.

Salland d’HuZes heeft hiermee een periode van vier jaren (in team verband) afgesloten en wist hiermee in totaal ruim 345.000 bij elkaar te verzamelen voor het KWF.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.