salland zorgverzekeringen hoofdsponsor sw4d

Salland Zorgverzekeringen is de nieuwe hoofdsponsor van de Sallandse Wandelvierdaagse. Op het hoofdkantoor van de verzekeraar zetten Jos Peeters (directeur commercie en zorginkoop) van Salland Zorgverzekeringen en Chris de Bont en Sjaak Legebeke (voorzitter en secretaris van de SW4D) woensdag hun handtekeningen onder een 3-jarig contract.

Na vorig jaar een rol te hebben gespeeld, is nu besloten om als hoofdsponsor verder te gaan. “Het evenement past gewoon heel goed bij ons. Wij willen mensen bewuster laten leven en letterlijk in beweging zetten. Wandelen is daarvoor een goede manier, want iedereen kan op zijn eigen manier meedoen”, vertelt Peeters.

Natuurlijk is ook de wandelvierdaagse blij met de zorgverzekeraar. “Als je de doelstellingen van de Sallandse Wandelvierdaagse en de missie van Salland verzekeringen naast elkaar legt, kon een mooie samenwerking eigenlijk niet uitblijven”, vindt voorzitter De Bont.

In de komende maanden zal worden bekeken hoe de samenwerking nog verder vorm kan krijgen. “We gaan samen mooie dingen doen”, kondigde directeur Peeters van Salland Zorgverzekeringen aan. Hij liet weten onder de indruk te zijn van de initiatieven die de wandelvierdaagse in de zes jaar van haar bestaan heeft ontplooid.

Een voorbeeld is de Salland Wandelweb app. Deze mobiele website wordt ontwikkeld in samenwerking met de Sallandse gemeenten, Salland Marketing, Recreatiegemeenschap Salland en Marketing Oost. De app sluit aan bij het nieuwe wandelnetwerk Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.