Home / archiefcentraal / salland te kiek dorsen in de jaren dertig

salland te kiek dorsen in de jaren dertig

Bijna elke historische vereniging in ons verspreidingsgebied kent het wel. Een foto gekregen maar zonder namen, geen datum, waar zou die gemaakt zijn? Ook deze week een foto die om een bijschrift smeekt, die erom vraagt uit de anonimiteit te raken…

Historische verenigingen (in het gebied waar Salland Centraal verschijnt) kunnen bij toerbeurt zo’n foto die vol met vraagtekens door het leven gaat bij de redactie aanbieden. Meld je bij de redactie als je mee wil doen. Het leven van de foto na publicatie is te volgen via onze internetsite en Facebook-pagina. Daar kunnen lezers inhaken op die foto’s.

Deze week een foto uit vanuit oud Raalte. De foto stamt vermoedelijk uit de jaren dertig. De foto, een heel aardig plaatje van een oude dorsmachine met een heleboel mensen erop en er omheen, is gemaakt van de toenmalige loonwerker Hoogeboom in Raalte. Wie (her)kent mensen op deze foto? Waar is de foto genomen?

Wie staan er op? Doe mee op Facebook.com/sallandcentraal en op onze website.

Lees ook

Bijzondere editie van Deventer op Stelten

Programma gespreid over tien dagen; voorverkoop inmiddels begonnen DEVENTER – Van vrijdag 2 tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.