Home / archiefcentraal / salland te kiek bouwen in luttenberg

salland te kiek bouwen in luttenberg

Bijna elke historische vereniging in ons verspreidingsgebied kent het wel. Een foto gekregen maar zonder namen, geen datum, waar zou die gemaakt zijn? Ook deze week een foto die om een bijschrift smeekt, die erom vraagt uit de anonimiteit te raken…

Historische verenigingen (in het gebied waar Salland Centraal verschijnt) kunnen bij toerbeurt zo’n foto die vol met vraagtekens door het leven gaat bij de redactie aanbieden. Meld je bij de redactie als je mee wil doen. Het leven van de foto na publicatie is te volgen via onze internetsite en Facebook-pagina. Daar kunnen lezers inhaken op die foto’s.

Deze week een foto uit vanuit Luttenberg. De foto stamt vermoedelijk uit 1987. Het betreft de bouw van de huizen aan de Elskamp. Wie heeft de foto genomen? Wie gingen er wonen toen de huizen klaar waren? Wie heeft de huizen gebouwd?

Doe mee op Facebook.com/sallandcentraal en op onze website.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.