Home / archiefcentraal / salland festival van start

salland festival van start

Het lijkt er qua sfeer op vooruit gegaan te zijn. Meegenieten? Het hele weekend zijn er optredens. Vrijdag, zaterdagavond en zondagmiddag. Allemaal in sporthal Tijenraan. Ook worden scholen en verzorgingstehuizen in Salland met een volksdansbezoek vereerd.

Wie de groepen uit Colombia, de Filippijnen, Mallorca, Servië, Hongarije en Raalte (Ralda) wil zien moet of naar een optreden, of zaterdag naar Deventer. In het verleden was er op zaterdag altijd open lucht optreden in het centrum van Raalte. Dat is niet meer. Het festival is een samenwerking aangegaan met het winkelcentrum de Boreel. Winkelcentrum de Boreel ligt naast het historische Bergkwartier van Deventer en zeer dicht bij de binnenstad. Van ‘s morgens 10 uur tot ‘s middags 16.00 uur treden alle groepen op.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.