salland automatisering werkt aan doorstart

Salland Automatisering maakt mogelijk een doorstart. De computerwebshop werd vorige week dinsdag door de rechter failliet verklaard. Over de doorstart wordt uiterlijk 3 juli een besluit genomen.

“Namens de curator kan ik u mededelen dat op dit moment gewerkt wordt aan een oplossing met als doel, gezamenlijk met een potentiële overnemer van Salland Automatisering, te trachten bestaande bestellingen af te wikkelen. Hierbij wordt getracht de schade voor u zo klein mogelijk te houden. Of dit gaat lukken is afhankelijk of de curator slaagt Salland Automatisering daadwerkelijk over te dragen,” schrijft Salland Automatisering op haar website.

Over lopende bestellingen is nog weinig duidelijk. “Ik wijs u er nadrukkelijk op dat wij aan u geen enkele garantie kunnen geven of wij erin slagen de lopende bestellingen over te dragen. Noch is het voor de curator mogelijk uw schade te compenseren. Zoals al aangegeven streeft de curator ernaar een goede oplossing te vinden voor de ontstane problemen rond de bestellingen,” aldus de webshop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.