ruitenbeek simons en vrielink onder een dak

Duidelijk is dus al dat de twee niet voornemens zijn om te fuseren, maar samen gaan werken. “Ik werk regelmatig vanuit huis, ik kan immers bijna alles via de computer doen,” legt Rob Kreileman uit. “Het is soms wat lastig om elke dag naar mijn kantoor in Schalkhaar te rijden. Met een kantoor in Raalte hoeven mijn eigen klanten ook niet naar Schalkhaar te komen en kan ik ze gewoon in Raalte van dienst zijn.”

Kreileman koesterde al langer de wens om kantoor te houdenin Raalte. “Ik ben geboren en getogen Raaltenaar en wilde graag een inloopkantoor hebben en besloot collega Ruitenbeek eens te bellen. De uitkomst van dat gesprek is een intensieve samenwerking geworden.”

Omdat beide heren ook nog een kantoor in Schalkhaar hebben, zijn ze niet continu aanwezig in het pand aan de Brugstraat. “Maar klanten van Rob kunnen ook bij mij terecht en mijn klanten kunnen bij Rob terecht,” legt Henk-Jan Ruitenbeek uit. “Zo versterken we elkaar in elkanders werkzaamheden.”

De samenwerking tussen de twee loopt al een paar maanden, maar ze hebben er nog niet eerder ruchtbaarheid aan gegeven. “Nu blijkt dat de samenwerking goed loopt, treden we er mee naar buiten,” stelt Ruitenbeek. De lopende verkoop van woningen uit ieders portefeuille blijft apart, maar nieuwe woningen die in de verkoop komen bieden beide heren straks samen aan. Ook komt er een beeldscherm waarop het gehele aanbod zal worden gepresenteerd.

Ruitenbeek-Simons en Vrielink Makelaars zijn allebei aangesloten bij de NVM. Daardoor kunnen ze hun woningaanbod mooi tentoonspreiden op Funda. En die vastgoedwebsite werpt zijn vruchten af, stelt het tweetal. “Bijna negentig procent van de aanvragen komt via Funda binnen.”

In het kantoor aan de Brugstraat in Raalte kun je (op afspraak) terecht voor vastgoedtaxaties (ook NWWI), huur, verhuur, verzekeringen, hypotheekadvies en natuurlijk voor de koop en verkoop van huizen. Tevens kun je hier terecht voor een woning of appartement in Spanje. Voor deze tak van sport heeft Rob Kreileman een ander bedrijf opgericht; Houseinvest. Er zijn hele intensieve contacten met de Spaanse ambassade en via hen met Spaanse banken en ontwikkelaars. Daardoor kan Houseinvest projecten in Spanje aanbieden voor soms slechts een derde van de oorspronkelijke prijs.

Rob Kreileman is bereikbaar via kreileman@vrielinkmakelaars.nl of 0570-591007. Henk-Jan Ruitenbeek kun je bereiken via henkjan@ruitenbeeksimons.nl of 0572-352066. Zie ook staging2.vrielinkmakelaars.nl en staging2.ruitenbeeksimons.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.