round table toernooi goed voor 27500 euro

Het Round Table Voetbaltoernooi heeft zaterdag 27.500 euro opgebracht. Het toernooi werd gehouden worden op de velden van Rohda Raalte. Er werd gespeeld voor vier goede doelen: Stichting Leer- en Werkbedrijf De Enk, Mensen voor Mensen, Voedselbank Deventer en omstreken en Hertenkamp Blekkerhoek.

Voor stichting Leer- en Werkbedrijf De Enk werd geprobeerd een nieuwe bus te leveren, voor Hertenkamp Blekkerhoek een voederbak en overkapping voor de herten. Zie staging2.rt151.nl voor meer informatie.

De Nederlandse tafelronde (Round Table) is een actieve organisatie voor mannen van 25 tot 40 jaar oud. Naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing levert ze een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap.

De winnaar van het voetbaltoernooi werd Reimink Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.