Home / archiefcentraal / rijdende concertzaal naar marienheem

rijdende concertzaal naar marienheem

Er komt volgende week een rijdende concertzaal naar Mariënheem. Van 1 tot en met 5 juli staat de Classic Express van het Prinses Christina Concours bij de St. Antoniusschool. De Classic Express is een enorme trailer die kan uitschuiven tot een concertzaal van 14 meter lang en 7 meter breed. In de rijdende concertzaal is plaats voor ongeveer 35 kinderen.

Aan boord van de Classic Express treden prijswinnaars van het Prinses Christina Concours (jong toptalent uit het hele land) op voor basisschoolklassen. Komende week kunnen de kinderen van groep 4 van alle basisscholen uit de gemeente Raalte genieten van de klassieke concerten. De concerten in de Classic Express duren ongeveer drie kwartier en worden gepresenteerd door een speciaal opgeleide pianist/presentator.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.