restaurant sallandshoeve 28 juni weer open

Om een kijkje te nemen in het restaurant en de mogelijkheden die het biedt, is iedereen van harte welkom op 29 en 30 juni of 6 en 7 juli tussen 12.00 en 17.00 uur. Een kopje koffie, thee of ranja staat klaar. Tijdens de open dagen kan iedereen gratis midgetgolfen of bowlen.

Restaurant Sallandshoeve is onderdeel van het gelijknamige vakantiepark. Evert en Monique Mol, eigenaren van het vakantiepark: “Achter de schermen hebben we afgelopen maand hard gewerkt om het restaurant een doorstart te geven, nadat de vorige exploitant heeft aangegeven de exploitatie niet voort te willen zetten. We zijn blij dat er nu een doorstart is, waarbij we samen ook verschillende arrangementen willen aanbieden aan gasten.”

Restaurant Sallandshoeve bestaat uit drie ruimtes: de bar (45 personen); de vuurplaats (het restaurant voor circa zeventig gasten) en de deel (een extra restaurantruimte voor circa 25 gasten die eventueel bij het restaurant kan worden aangetrokken).

Restaurant Sallandshoeve biedt voor elk wat wils. Feesten, dansen, trouwen, rouwen, lekker eten. Het is allemaal mogelijk. “Het bijzondere is dat gasten ook bij ons terecht kunnen voor bowlen, midgetgolfen, boerengolf en handboogschieten. Alles onder één dak. Voor de kleine gasten is er een grote speelweide en airtrampoline. Vanaf het zonnige terras kunnen ouders hun kroost prima in de gaten houden”, vertelt Maarten-Teun Nijmeijer.

In de maanden juli en augustus zijn er acties en nieuwe arrangementen. “Zo hebben we speciaal voor bedrijven uit de regio in de maand juli de vakantie BBQ & borrel. Gasten kunnen profiteren van de openingsaanbieding, een drie-gangenmenu voor 24,95 euro of een lekkere ijscoupe op het terras voor 2,95 euro,” aldus Maarten-Teun Nijmeijer.

Restaurant Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten. Vanaf 28 juni is het restaurant dagelijks open vanaf 14.00 uur (weekend vanaf 12.00 uur).

Meer informatie: info@sallandshoeve.nl of 0572-321630

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.