raalter straat versierd voor midzomerfeest

Enkele bewoners van de Grote Straat in Raalte hebben maandagavond hun straat versierd. Omdat veel bewoners van deze straat voormalige Mariënhemers zijn, hebben zij besloten om dit jaar mee te doen met de straatversiering.

Doordat De Grote Straat in Raalte een relatief hoog percentage bewoners heeft die van oorsprong uit Mariënheem komt, staat die straat onder Mariënhemers bekend als: “Klein Mariënheem”. Een aantal bewoners heeft met elkaar het idee opgepakt om dit jaar voor de straatprijs te gaan van het Midzomerfeest.

Ieder jaar worden in Mariënheem de straten versierd in het kader van het Midzomerfeest. De best versierde straten krijgen hiervoor prijzen. Dit jaar zijn de Diekschoevers uit Wijhe de jury, zij beoordelen donderdag de straten in Mariënheem. De jaarlijkse prijsuitreiking is altijd op de vrijdagavond.

De bewoners hebben besloten om de versiering niet te lang te laten hangen. Enkele uren nadat de straat versierd was, hebben de bewoners de versiering weer netjes opgeruimd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.