raaltenaren doen mee aan homeride

Hans van Dartel, Bert Esselink en Engbert de Haan uit Raalte doen mee aan de HomeRide voor het Ronald McDonald fonds. De HomeRide is een wielertocht langs acht Ronald McDonald Huizen en Ronald McDonald vakantielocaties. In zes etappes wordt de 500 kilometer lange route van Groningen naar Maastricht gefietst. Dit allemaal in 24 uur.

De Raaltenaren leggen deze afstand af om de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Door sponsoren te zoeken, dragen zij er aan bij dat de Huizen kunnen blijven draaien. Dankzij vijftien Ronald McDonald Huizen hebben zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt.

De tocht start in Groningen op 15 juni en komt op 16 juni aan in Maastricht. Er zullen ook sporters, waaronder Leontien van Moorsel, meefietsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.