promoteam helpt je aan korting in raalte

Sinds afgelopen woensdag is er een nieuwe actie gaande in het centrum van Raalte waaraan 18 zaken meewerken. Van al die bedrijven in het centrum van Raalte staan vanaf deze week kortingsbonnen in Salland Centraal. Han Schutte van Intersport Schutte in Raalte is initiatiefnemer van deze actie en heeft de bedrijven bij elkaar gekregen. “Het was geen probleem om bedrijven mee te laten doen, de bereidwilligheid was erg groot. De eerste twaalf winkels zeiden direct ja, en dat met niet meer dan één verzoekje. We hadden gezegd dat we er niet aan achteraan gingen vangen, maar dat was ook helemaal niet nodig, iedereen ziet het belang er van in.”

Han wil met de actie samenwerken met andere bedrijven in Raalte. “Niet dat je elkaar alleen begroet als je ’s morgens de deur open doet en ’s avonds weer dicht.” Han vindt de actie een buren gedachte en spreekt over de “noaberplicht”. Dit houdt in dat de noabers (buren) elkaar bij staan in raad en daad als dat nodig is.

Met de actie wordt ook geprobeerd wat meer leven te krijgen in het centrum van Raalte. “De actie is om te beseffen dat we elkaar nodig hebben. Je kunt het vergelijken met een voetbal elftal, iedereen is nodig en je hebt samen één belang, winnen.”

De kortingsbonnen staan drie keer, twee weken in de krant. De kortingsbonnen zijn te vinden in Salland Centraal. De bonnen kunnen worden uitgeknipt en ingeleverd bij de desbetreffende bedrijven om zo kortingen te krijgen op hun producten. De actie is ook te vinden op de site van Salland Centraal. Mocht je geen bonnetje uit willen knippen, kun je met de app van Salland Centraal de bon verzilveren op je smartphone.

In het centrum van Raalte zal een promotieteam rondlopen om kranten uit te delen. Zo kun je, als je je kortingsbonnen niet bij je hebt, alsnog gebruik maken van de korting.

Bedrijven die naast Intersport Schutte mee doen aan de actie zijn: De Heeren Mannenmode, Elferink Schoenen X11, Intersport Schutte, Schulten Lederwaren, Stout! Jeans, Hairstyling Mariël, Bloemen Korbeld, Bruna, Haarco Raalte, EP: Jan Oosterwechel, Sector Computers, Hema, Schoen- en Sleutelservice Du Buf, Automat, Vistraiteur Roescher, Profile Rudie Assink, Time Out Kappers en Ter Haar Mode.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.