Home / archiefcentraal / primera raalte viert vijfjarig bestaan

primera raalte viert vijfjarig bestaan

Primera Raalte viert op 29-juni haar 5-jarig bestaan. In 2008 werden de deuren geopend van Primera Raalte, toen bekend als The Read Shop. De winkel is toen in het geheel gemoderniseerd en opnieuw ingericht.

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan houdt de winkel verschillende acties. Er is gratis popcorn, 10% korting op alle schoolagenda’s, 10% korting op alle cartridges en ter kennismaking met de stomerijservice betaal je 5 euro kledingstuk. (vraag naar de voorwaarden in de winkel).

Bij Primera Raalte kan je terecht voor tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken, rokersbenodigdheden, Staatsloten, Lotto/Toto, Krasloten, tickets voor uiteenlopende evenementen, dagbladen, zoetwaren, postzegels en cadeaukaarten. Ook fungeert de Primera als postkantoor van Raalte en biedt de winkel Western Union en Mr. P aan. Nieuw is de stomerijservice.

Je vindt de Primera aan Marktstraat 10 in Raalte.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.