ouder kind toernooi tc heeten groot succes

Het ouder-kind toernooit van Tennis Club Heeten dat gehouden werd op 16 juni, was een succes. Het tennistoernooi was een dag waar alle jeugdleden konden laten zien dat zij samen met hun vader, moeder, opa, oma, oom of tante hoe goed zij waren en een dag voor de oudere leden om te laten zien aan hun kinderen dat zij nog best een balletje konden slaan.

De jeugdcommissie had een beroep gedaan op alle kinderen van de bovenbouw van de Bernadetteschool in Heeten om na een kennismakingsles met tennis, die zij op school hadden gehad, nog een keer te komen tennissen.

Van de uitnodiging werd uiteindelijk door 25 duo’s gebruik gemaakt waarmee er een toernooi gespeeld werd in vijf poules van vijf teams. De middag werd afgesloten met een barbecue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.