open tafeldiners in restaurant t hoogehuus

Restaurant ’t Hoogehuus in Heino heeft elke eerste dinsdag van de maand een open tafeldiners in het restaurant. Vanaf 17.30 uur kunnen omwonenden en andere belangstellenden aanschuiven om te eten. De eerstvolgende datum is 2 juli.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden een avondje uit te zijn, zijn de prijzen laag gehouden. Gasten hebben de keuze uit twee drie-gangenmenu’s en betalen 22 euro per persoon. Wie GGG-lid wordt, kan voor 19 euro dineren. Inbegrepen zijn een consumptie tijdens het diner en koffie of thee achteraf.

Alle deelnemers krijgen een stempelkaart. Bij een volle kaart krijgen gasten één opentafeldiner gratis. Bel voor reserveren en meer informatie naar restaurant ’t HoogeHuus via 088-3280040.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.