open repetitie van koor heino vocaal

Heino Vocaal is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Daarom wordt op maandagavond 17 juni in de Herenbrink van Het Wooldhuis een Open Repetitie georganiseerd.

Een ieder die van zingen houdt is welkom! En…ontstaat er een ‘klik’ met het koor dan wordt men uitgenodigd ‘Heino Vocaal’ te komen versterken. Vooral voor ‘The Crucifixion’ van John Stainer is uitbreiding van het aantal koorleden noodzakelijk. De Open Repetitie begint om 19.45 u. De muzikale leiding is in handen van Joan Jonkman uit Zwolle.

Eind vorig jaar – tijdens de jubileumuitvoering van ‘Looft den Heer’ werd de nieuwe naam bekend ‘Heino Vocaal’. Een klein koor dat zich zeker niet alleen toelegt op geestelijke muziek. Dat werd ruimschoots bewezen door het zingen van ‘Liebeslieder’ van Brahms.

‘Heino Vocaal’ heeft enkele belangrijke activiteiten op haar programma staan. In de aanloop naar Pasen 2014 zal het omvangrijke ‘The Crucifixion’ van Stainer worden uitgevoerd. Juist voor dit werk is uitbreiding van het aantal koorleden gewenst.

Natuurlijk is ‘Heino Vocaal’ ook weer present tijdens het Jaarlijkse Kerstconcert en zingt het binnenkort in Verzorgingshuis Zandhove te Zwolle. Ook aan de 3e Open Muziekestafette Heino wordt, naast hand en span diensten, muzikaal meegewerkt.

Kom dus gerust meezingen tijdens de Open Repetitie. U krijgt zonder enige verplichting een plaatsje toegewezen binnen het koor. En het zal blijken dat na een avondje zingen al progressie is geboekt o.l.v. dirigent Joan Jonkman.

Zegt het voort: Open Repetitie ‘Heino Vocaal’ op maandagavond 17 juni. Aanvang 19.45 u. in de Herenbrink van het Wooldhuis.

Is er de ‘genoemde klik’ dan kan men vrijblijvend 3 repetities op de maandagavond meemaken waarna een kleine stemtest zal worden afgenomen om door te kunnen gaan. ‘Heino Vocaal’ is ook op Facebook te vinden.

Meer inlichtingen bij secretaresse Rolien van der Heyden, de Cingel 1, 8141 BV Heino, tel. 0572-390599, e-mail: rolienvanderheyden@kpnmail.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.