Home / archiefcentraal / open dag stal t reelaer in raalte

open dag stal t reelaer in raalte

Stal ’t Reelaer in Raalte houdt op zondag 16 juni een cross wedstrijd en een open dag. Tijdens de open dag is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen bij Stal ’t Reelaer. Ook voor de jeugd zijn er activiteiten.

Tussen 11.00 uur en 13.00 uur zijn er ponyritjes en net als vorig jaar is er weer een tweedehands paardrijkledingbeurs. Hier kun je onder andere paardrijbroeken en gebruikte bodyprotectors vinden. Als je hiervoor gebruikte spullen wilt aanleveren kijk dan op www.reelaer.nl , onder actueel.

Wat je allemaal kunt doen bij stal ’t Reelaer kun je bekijken op de open dag. De startlijst en het programma van deze dag komen op de actueelsite te staan. Bel voor meer informatie of vragen naar 0572-363398.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.