open dag stal t reelaer in raalte

Stal ’t Reelaer in Raalte houdt op zondag 16 juni een cross wedstrijd en een open dag. Tijdens de open dag is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen bij Stal ’t Reelaer. Ook voor de jeugd zijn er activiteiten.

Tussen 11.00 uur en 13.00 uur zijn er ponyritjes en net als vorig jaar is er weer een tweedehands paardrijkledingbeurs. Hier kun je onder andere paardrijbroeken en gebruikte bodyprotectors vinden. Als je hiervoor gebruikte spullen wilt aanleveren kijk dan op staging2.reelaer.nl , onder actueel.

Wat je allemaal kunt doen bij stal ’t Reelaer kun je bekijken op de open dag. De startlijst en het programma van deze dag komen op de actueelsite te staan. Bel voor meer informatie of vragen naar 0572-363398.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.