Home / archiefcentraal / op het carmel zijn geslaagd…

op het carmel zijn geslaagd…

Vmbo Leer-werktraject – basisberoepsgerichte leerweg

Milou Bekkernens, Heeten; Rico Booyink, Raalte; Danny Bril, Wijhe; Nienke van Eunen, Heeten; Kimberly Holterman, Raalte; Twan Holtmaat, Luttenberg; Jerôme Knobben, Heino; Desly van Leussen, Raalte; Lydia Nijdam, Dalfsen; Marnix te Riele, Wijhe; Niels Schokker, Heino; Emely Voortman, Haarle; Lise van Wijhe, Deventer.

Getuigschrift Basisberoepsgerichte leerweg

Anil Bașdemir, Raalte; Delano Frederiks, Raalte; Robin Vrielink, Raalte.

Vmbo Basisberoepsgerichte leerweg

Lenn Alferink, Heeten; Lesley Beens, Heino; Lauri van den Belt, Raalte; Alexander Brummer, Heino; Darlene Cents, Haarle; Daniël Diepemaat, Raalte; Sanne Dijk, Heeten; Tamira Gerrits, Raalte; Laura Havekes, Heeten; Sander Hoeksema, Raalte; Mathijs ten Hove, Wijhe; Minou Huisman, Heeten; Lyon van der Hulst, Haarle; Calvin Hummel, Wijhe; Tom Hutten, Raalte; Eswin Jansen, Heeten; Ivan Jovanov, Raalte; Martijn Kemerink, Lemelerveld; Lars van Keulen, Heino; Sanne Mekers, Raalte; Kelly Middelkamp, Broekland; Rick Neplenbroek, Wijhe; Glen Oolman, Olst; Ivan Petrov, Raalte; Soraya Post, Deventer; Tess Reimink, Lemelerveld; Lars Ruiter, Luttenberg; Stefan Ruiter, Mariënheem; Juri Sarkisian, Raalte; Wieke Tibben, Haarle; Niek Tieman, Lemelerveld; Ilona Tutert, Heeten; Jesse Tutert, Heeten; Jordy Valk, Raalte; Maud te Wierik, Raalte; Emilio Zetzema, Raalte.

Vmbo Kaderberoepsgerichte leerweg

Sem Alferink, Heeten; Julia Arling, Raalte; Daphne Beltman, Raalte; Jelle Besten, Haarle; Melvin Besten, Haarle; Xantha Beumer, Haarle; Amber Birahij, Deventer; Ellen Bloo, Raalte; Iris Boekelder, Nieuw Heeten; Kenny Bosveld, Raalte; Stefan Bouwhuis, Lemelerveld; Niels Brand, Olst; Maureen Brandwacht, Raalte; Maik van Breen, Raalte; Nick van Breen, Haarle; Floor Bruggeman, Raalte; Wessel Bults, Lemelerveld; Daniël Cents, Lemelerveld; Merle van Dam, Broekland; Wouter Damman, Raalte; Sanne Dekker, Dalfsen; Jorrit Dennebos, Raalte; Joshua Dijkman, Luttenberg; Lars Eikelboom, Wijhe; Yannick Engberts, Raalte; Brian Essink, Raalte; Kim Evers, Raalte; Steven Evers, Heeten; Nicol Fiselier, Okkenbroek; Nikki Grave, Wijhe; Sven ter Harmsel, Raalte; Niek ten Have, Heeten; Yoeri ten Have, Wijhe; Merle Holterman, Lemelerveld; Nick Holterman, Wesepe; Sarkis Hovhannisjan, Olst; Ferdi van der Hulst, Raalte; Eva Jansen, Lemelerveld; Jurriën Jansen Holleboom, Wijhe; Gijs Jansman, Luttenberg; Rachèl Jongedijk, Wijhe; Benthe Kamperman, Raalte; Christian Kappert, Raalte; Cansu Kaya, Raalte; Lieke Kemper, Haarle; Lieke Kerkmeijer, Olst; Daphne Kleinlugtenbeld, Lemelerveld; Jesse Kleverkamp, Mariënheem; Ilene Kloosterman, Mariënheem; Jelle Kloosterman, Mariënheem; Vince Kogelman, Haarle; Wouter van der Kolk, Lemelerveld; Luuk Korenromp, Raalte; Michel Korten, Raalte; Dylan Kramer, Wijhe; Jody Kruiper, Raalte; Dylan Lamers, Heino; Isa Lenferink, Lemelerveld; Jochem van der Linde, Raalte; Jeffrey Lokate, Raalte; Caitlin Mandels, Raalte; Bryan Meijerink, Heeten; Hessel Meulenbroek, Olst; Chris van Mierlo, Raalte; Jessie Miljoen, Raalte; Marte Neppelenbroek, Laag Zuthem; Tim Nijboer, Heeten; Rian Nikamp, Heeten; Judith Nikkels, Raalte; Romy Noordman, Lemelerveld; Sander Olthof, Wijhe; Latif Öncül, Raalte; Boris Oortwijn, Luttenberg; Marije Ophoff, Raalte; Lobke Oude Nijeweme, Mariënheem; Rosalie Ramp, Raalte; Jasper Reimert, Haarle; Jeroen Reinders, Raalte; Suzan Reins, Raalte; Carmen Roelofs, Raalte; Joël Roelofs, Raalte; Lisa Roelofs, Wijhe; Kady Roozeboom, Raalte; Jolijn Rouweler, Raalte; Jildes Ruiter, Heino; Dominique Ruiterkamp, Raalte; Lisanne Schoemaker, Raalte; Mathijs Schotman, Mariënheem; Max Schrijver, Raalte; Isa Seine, Heino; Celine Slinkman, Haarle; Luuk Spijkerman, Haarle; Sem Spijkerman, Mariënheem; Rowanne van der Steege, Heino; Fleurke Steenbergen, Mariënheem; Natasja Temmink, Raalte; Ray Timmer Arends, Wesepe; Stefan van der Vegt, Wijhe; Leonie van ‘t Veld, Lemelerveld; Tom Veltien, Raalte; Sophie Vermeulen, Heino; Shirley Versteeg, Wijhe; Luuk Visscher, Lemelerveld; Gerdine Visser, Mariënheem; Anouk Vloedgraven, Raalte; Daniel Vloedgraven, Heino; Tiffany Vos, Raalte; Bas Vosman, Raalte; Stan Vosman, Olst; Tess Wesselink, Heeten; Jasper te Wierik, Raalte; Lars te Wierike, Luttenberg; Suzanne Willemsen, Haarle; Jesse Zagema, Lemelerveld.

Vmbo Gemengde leerweg

Stijn Aa, Heino; Laura Abrahams, Heeten; Kim Albers, Heeten; Abdisalam Ali Hassan, Raalte; Juliëtte Bank, Zwolle; Jos Beverdam, Heino; Roel Blom, Olst; Annemiek Bloo, Raalte; Loes Bloo, Raalte; Rachèl Boeve, Lemelerveld; Sven Booijink, Wesepe; Melanie Borgman, Raalte; Joyce Bosch, Lemelerveld; Sabine Bosch, Lemelerveld; Bas Bril, Raalte; Melanie Brink, Wesepe; Kim Broekhof, Wesepe; Marieke Brons, Raalte; Maik Brouwer, Heeten; Marije Brouwer, Dalmsholte; Thirza Brouwer, Lemelerveld; Kasper Bruggeman, Lemelerveld; Janniek Bruins, Raalte; Jorn Brummelenbos, Lemelerveld; Chantal ten Brummeler, Raalte; Arif Çelen, Raalte; Steffi van Dartel, Raalte; Mayke Dijsselhof, Broekland; Jasmijn Douma, Raalte; Kari Eilert, Lemelerveld; Lotte Elders, Heeten; Stijn van ‘t Erve, Raalte; Romy Exel, Lemelerveld; Sissel Feberwee, Lemelerveld; Raoul Fix, Heino; Lincy Folkert, Broekland; Annemijn Geerts, Heeten; Simone Gerritsen, Heeten; Eilish Grant, Raalte; Mart Grolleman, Luttenberg; Linda Groot Beumer, Lemelerveld; Jetske Groote Wolthaar, Raalte; Mike Grotenhuis, Raalte; Nick Grundel, Lemelerveld; Jan Haarman, Raalte; Milou Haen, Raalte; Isolde Hekman, Olst; Merel Hekman, Broekland; Brent Herbrink, Raalte; Meyke Herder, Wijhe; Sybren Hilverda, Raalte; Grady Hinderiks, Raalte; Liset Holsappel, Heino; Joëlle Hondeveld, Raalte; Lois Hulman, Heeten; Joost IJsseldijk, Lemelerveld; Krenare Imeri Rashit, Losser; Chris Jansen, Wesepe; Maico Jansman, Luttenberg; Sanne Jonkman, Lemelerveld; Alex Sander Kappert, Heino; Sander Kemper, Haarle; Dave Kiekebosch, Lemelerveld; Natasja Klein Oonk, Heeten; Calvin klein Overmeen, Heeten; Lotte Kloos, Lemelerveld; Wouter Kogelman, Heino; Jesse Koning, Raalte; Marinde Koopman, Raalte; Dylan Korenromp, Luttenberg; Jesse Kruiper, Raalte; Jesse Langenkamp, Lemelerveld; Perry Legebeke, Dalmsholte; Dennis Maandag, Raalte; Laurie Marissink, Heeten; Jeroen Matser, Raalte; Ann Meijer, Lemelerveld; Ilse Mekers, Heeten; Camilla Mensink, Broekland; Lynn Middelkamp, Lierderholthuis; Lisanne Mollink, Lemelerveld; Anouk Mulder, Wesepe; Ellen Nahuis, Haarle; Nienke Neplenbroek, Raalte; Jasper Neulen, Wijhe; Meike Neulen, Haarle; Yara Nijboer, Broekland; Rosemarie Nijensteen, Heeten; Jelle Nijkamp, Raalte; Anke Nikamp, Wesepe; Sander Obdeijn, Heeten; René Oosterlaar, Luttenberg; Anouk Overmars, Heeten; Lisanne Pot, Heeten; Marije Pot, Heino; Lindsey Raamsman, Lemelerveld; Laura Rechterschot, Raalte; Juré Reimink, Lemelerveld; Martijn Reimink, Lemelerveld; Maria Fernanda Ribeiro Bezerril de Araujo, Lemelerveld; Ilona Roelofs, Raalte; Demi van Rossum, Raalte; Kelly van Rossum, Raalte; Tim van Rossum, Raalte; Steffi Sanders, Heeten; Wouter Santing, Raalte; Jordi Satink, Heino; Willem Schillings, Raalte; Wouter Schrijver, Raalte; Caby Schutte, Broekland; Kyra Sibelt, Lemelerveld; Steyn Slingschröder, Raalte; Kay Smit, Raalte; Christel Speelman, Heeten; Anniek Stigt, Raalte; Daniek Temmink, Wesepe; Joey Teunissen, Wesepe; Lisa Tielbeek, Raalte; Stef Tielbeke, Lemelerveld; Suzan Timmer, Lemelerveld; Wendy Tuten, Raalte; Rene van Veenhuizen, Wijhe; Danique Veldscholte, Heeten; Nola Veltmaat, Lemelerveld; Robin Verhoef, Luttenberg; Kristian Versteeg, Nijverdal; Kimber Vlierman, Lemelerveld; Kim Vree, Haarle; Mathijs Wagenmans, Wesepe; Tim Wichers, Raalte; Ellen Wichers Schreur, Luttenberg; Esly Wichers Schreur, Heeten; Luke Wielandt, Raalte; Nikki ten Zijthof, Raalte; Melanie van der Zon, Raalte; Iris Zwinselman, Lemelerveld.

Vmbo Theoretische leerweg

Luuk Disselhorst, Heino; Marten Smook, Heino; Bart Veenemans, Lemelerveld;

Praktijkonderwijs

De volgende leerlingen van het Praktijkonderwijs verlaten de school met een baan of studeren verder;

Niek Aarnink, Heeten; Ceyhun Bas, Raalte; Arjan Blankvoort, Raalte; Lisa ten Dam, Zwolle; Anouk van Dartel, Broekland; Tom Evers, Holten; Dominic ter Heide, Raalte; Wesly Holtkuile, Wijhe; Alex Hondeveld, Diepenveen; Michel Kamphuis, Olst; Rick Kloosterboer, Wijhe ; Jorrit Kruiper, Haarle; Jordi Linthorst, Lemelerveld; Remco Loseman, Raalte; Chalien Luchtenberg, Wijhe; Emy Nijenkamp, Luttenberg; Mathijs Nijensteen, Heeten; Monique Nijland, Olst; Martijn Overmars, Wijhe; Glenn Roelofs, Raalte; Iris Samson, Wijhe; Bjorn Spoolder, Nieuw Heeten; Luuk Veldkamp, Luttenberg; Jan Willem Velthuis, Lemelerveld; Nadieh van Vilsteren, Raalte; Tamara de Vos, Heino; Samantha Zeen, Olstt

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.