ook examen engels gestolen

De examens Engels voor havo en vmbo zijn ook gestolen. Dat is afgelopen weekend bekend gemaakt. De examens zijn uit de kluis gestolen van de Rotterdamse scholengemeenschap Ibn Ghaldoun. Eerder werd het vwo-examen Frans uit de kluis van die scholengemeenschap gestolen.

“Het is afwachten”, vertelt Lotte Savelberg, voorzitter van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS). “Woensdag en donderdag worden de examenuitslagen bekend gemaakt. Ik hoop dat er voor die tijd meer bekend is.”

Het Openbaar Ministerie (OM) doet nu onderzoek. Afhankelijk van de uitkomst kan het zijn dat leerlingen het examen opnieuw moeten doen. Bij het LAKS zijn veel telefoontjes en Twitter-berichtjes binnen gekomen van verontruste leerlingen. Savelberg: “Voor alsnog zeggen we: ‘blijf rustig, ga er gewoon vanuit dat je geslaagd bent’.” Het heeft volgens haar geen zin om te gaan zitten stressen. Meer kan Savelberg om dit moment niet over de kwestie zeggen.

Wat vind jij er van dat er weer een examen is gestolen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.