ook blof en don diablo naar stoppelhaene

Meezingen met Bløf, polonaise lopen met Guus Meeuwis, keihard rocken met Kensington en helemaal los gaan op de beats van Don Diablo. Met Stöppelhaene kan het allemaal in Raalte. Nadat enkele weken geleden al bekend werd gemaakt dat Guus Meeuwis donderdag 29 augustus optreedt op het Stöppelveld, zijn nu ook Bløf, Kensington en Don Diablo bevestigd door de organisatie van het Sallands Oogstfeest in Raalte.

Bløf, de Zeeuwse band die talloze hits op zijn naam heeft staan en tevens bekend staat als de drijvende kracht achter het festival ‘Concert at Sea’, opent het grote muzikale festijn met Stöppelhaene. Wat kun je verwachten? Gevoelige nummers, afgewisseld met een stapel meezingers. Want zeg nou eens eerlijk, wie zingt er nou niet (stiekem) mee met ‘Wat zou je doen?’, ‘Aan de kust’ of ‘Liefs uit Londen’? Bløf bestaat dit jaar 20 jaar en dat vieren ze ook tijdens Stöppelhaene in Raalte met een indrukwekkende, spectaculaire show vol oude en nieuwe knallers.

De grote winnaar van de 3FM-awards (o.a. beste album en beste live act) komt naar Raalte: Kensington. Deze Utrechtse rockers staan garant voor een strak, zuiver, interactief en sfeervol optreden. De laatste jaren hebben ze hard aan de weg getimmerd en veel ervaring opgedaan. En dat is ze aan te horen. 2013 is het jaar van hun grote doorbraak. Met hitsingles als ‘Let Go’ en ‘Home Again’ komen ze dagelijks voorbij op alle grote radiostations. De organisatie is er dan ook trots op dat deze band, die volgende week nog te zien is op het hoofdpodium van Pinkpop, met Stöppelhaene in Raalte op de bühne staat.

Show jij liever je nieuwste dansmoves op super strakke beats? Dan moet jij met Stöppelhaene naar de feestfabriek! Don Diablo laat daar zien waarom hij al meer dan een decennia bij de beste DJ’s van de wereld hoort. Inmiddels heeft Diablo al talloze platen op zijn naam staan, waarvan Animale een van zijn bekendste tracks is. Wat maakt deze DJ zo bijzonder? Scheurende electro vol gitaar en beats. Deze womanizer combineert electro, urban, dubstep en house tot een energieke mix en zorgt ervoor dat iedereen uit zijn dak gaat op donderdag 29 augustus in de Feestfabriek.

Speciaal voor alle liefhebbers van een ouderwets gezellig volksfeest treden Ronnie Ruysdael en 30Eurolive op in de Sallandse Herberg op deze avond. Ronnie behoort zo langzamerhand al tot de inventaris van het Sallandse Oogstfeest. Hoewel hij al veel jaren te gast is op Stöppelhaene, weet hij er elk jaar opnieuw weer een bijzonder feest van te maken.

Kaartverkoop

De kaarten voor het op donderdag 29 augustus zijn te koop via staging2.stoppelhaene.nl en bij alle Primera winkels in Nederland. Ook zijn ze te koop bij Schulten Lederwaren in Raalte. Voor kinderen tot en met 14 jaar kost een entreekaart € 10,- in de voorverkoop (15,- aan de avondkassa) Voor bezoekers vanaf 15 jaar kost een ticket € 20,- in de voorverkoop (25,- aan de avondkassa). Koop je een kaartje bij de Primera of via internet, dan is de prijs exclusief servicekosten. Let op: er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voorgaande jaren waren de kaarten al geregeld tijdens de voorverkoop uitverkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.