ontspannen op vakantie met workshops

Ontspannen, je creativiteit inzetten en genieten van de natuur. Dat kan op zaterdag 22 juni op Natuurcamping De Joxhorst tijdens de combinatieworkshop Yoga, Mindfulness en intuïtief schilderen.

Yoga en Mindfulness helpen je om los te komen van denken en rust te vinden in je hoofd. Je schildert dan vanuit ontspanning, op gevoel, zonder vooropgesteld plan of doel. Ervaring met schilderen is niet nodig. Niet het product maar de bezigheid staat centraal. De workshop wordt gegeven door yogadocent Celine Groenestein en mindfulnesstrainer en tekendocent Angelien Hoppen.

Natuurcamping de Joxhorst ligt tussen Raalte en Broekland. De dag duurt van 10 tot 15.30 uur en een lunch is inbegrepen. Volgens Hoppen is de workshop een hele mooie voorbereiding op de vakantie die voor de deur staat. “Het klinkt tegenstrijdig maar het is in ons hectische bestaan goed om juist al vòòr de vakantie een beetje gas terug te nemen zodat je niet strakgespannen de route du soleil op gaat en een aantal dagen nodig hebt om te ‘unwinden’”.

Meer informatie of opgeven kan via angelien.hoppen@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.