onk punten voor heiki laing in markelo

In de eerste manche pakte hij een goede start maar omdat er in de eerste bocht een paar rijders ten val kwamen, kwam Heiki even tot stilstand waardoor hij op een dertigste plaats aan de wedstrijd kon beginnen. In iedere ronde kwam hij verder terug naar voren en in het midden van de wedstrijd kwam hij aan op een achttiende plaats. Helaas werd zijn opmars onderbroken toen hij bij het passeren van de zeventiende man in de flank werd gesprongen. Heiki kwam ten val en hierbij gingen vele plaatsen verloren. Vanaf een voorlaatste plaats moest hij opnieuw aan een inhaalrace beginnen en wist door alles te geven wat hij in zich had nog terug te komen naar een twintigste plaats, goed voor 1 ONK punt.

In de tweede manche pakte Heiki een redelijke start en sprong in de middenmoot het bos in. Op een eenentwintigste plaats kwam hij uit de eerste ronde en niet veel later had hij zich op weten te werken naar een zeventiende plaats. Helaas kwam hij op het startveld even ten val toen hij tegen de rijder voor hem aan reed. Op een negenentwintigste plaats kon hij zijn weg vervolgen en begon aan een opmars naar voren. Knokkend voor iedere meter werkte hij zich terug op naar een achttiende plaats. Helaas kon hij deze positie niet vasthouden en kwam moegestreden op een twintigste plaats over de finish.

In het dagklassement eindigde Heiki met twee ONK punten op een drieëntwintigste plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.