ochtend vol activiteiten in marienheem

De inwoners van Mariënheem zijn zaterdagochtend al vroeg uitgelopen voor de traditionele ontbijtshow van het Midzomerfeest. De ontbijtshow was gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. Daarnaast werd ook de winnaar van de Midzomerkeiverkiezing bekend gemaakt. Winnaar de kei was dit jaar Anton Assendorp.

De ontbijtshow werd door velen bezocht. In de pauze verzorgde zanger Rinus een optreden en aan het einde gaven de kinderen van de streetdancegroep uit Mariënheem een spetterend optreden. Voor de kids was er een clown in de kleine tent. De wat oudere kinderen konden buiten hun fiets pimpen en graffiti spuiten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.