Home / archiefcentraal / ochtend vol activiteiten in marienheem

ochtend vol activiteiten in marienheem

De inwoners van Mariënheem zijn zaterdagochtend al vroeg uitgelopen voor de traditionele ontbijtshow van het Midzomerfeest. De ontbijtshow was gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. Daarnaast werd ook de winnaar van de Midzomerkeiverkiezing bekend gemaakt. Winnaar de kei was dit jaar Anton Assendorp.

De ontbijtshow werd door velen bezocht. In de pauze verzorgde zanger Rinus een optreden en aan het einde gaven de kinderen van de streetdancegroep uit Mariënheem een spetterend optreden. Voor de kids was er een clown in de kleine tent. De wat oudere kinderen konden buiten hun fiets pimpen en graffiti spuiten.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.