normaal in dalfsen hoken

Het jaarlijkse optreden van NORMAAL in Dalfsen komt er aan en wel op zaterdag 6 juli. “NORMAAL in Dalfsen betekent: HØKEN zoals het bedoeld is! Spontaan en zonder poespas feesten met gelijkgestemden, op het platteland, in een sappig weiland ontdaan van prikkeldraad, in een tent die de dorpsgemoederen dagen van tevoren bezighoudt”, aldus de organisatie.

Natuurlijk kan dat alleen met de uitvinders van het begrip HØKEN: NORMAAL, de enige de groep die dialectsprekend Nederland voorgoed op de kaart heeft gezet . Dalfsen is en blijft het grootste live optreden voor Bennie Jolink en zijn mannen. Fans uit het hele land roemen de ouderwets goede sfeer in de grote circustent aan de Brinkweg.

Het pad naar de tentlocatie werd enkele jaren geleden, door Buizen Beernd hoogstpersoonlijk, eervol omgedoopt tot ‘Høkersbrink‘. Dalfsen en NORMAAL gaan al jaren perfect samen. Nuchtere Sallandse gemoedelijkheid, feestelijke Achterhoekse boerenrock en een mooie zomeravond garanderen een avond onvervalst ‘HØKEN zoals het bedoeld is’. Traditioneel verwelkomt Dalfsen de bezoekers in de vooravond met een optreden vanaf de platte wagen op het ‘plein’ voor de tent.

Echt ouderwets HØKEN kan niet beter dan met Oud Normaal. De oerbezetting is voor de echte fans niet te evenaren. “Aansluitend gaat het oerend hard verder met Normaal anno 2013 tot in de late uurtjes. Gastoptredens en verrassingen zijn in Dalfsen nooit uitgesloten.”

Zaterdag 6 juli 2013

NORMAAL DALFSEN, supertent aan de Brinkweg

Terrein open 19.00 uur

Aanvang: 20.00 uur

Voorverkoop 22,50 excl. Vvk kosten (stopt vrijdag 5 juli 18.00 uur!)

KASSA: 30,00

Kaartverkoop en info : staging2.normaaldalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.