nieuwe winkel en open dag klein swormink

Het is zaterdag 22 juni feest op de Brandrode runderenboerderij van de familie Klein Swormink in Lettele . Ze doen nemen dan hun nieuwe winkel in gebruik en doen ook mee aan de landelijke open dag van biologische boeren.

De nieuwe winkel is gebouwd in het verlengde van een voormalige varkensschuur en opgetrokken uit natuurlijke materialen. Voor de klanten betekent het meer ruimte en een prettiger omgeving om te winkelen. Bovendien geeft de nieuwe winkel Klein Swormink de gelegenheid om het assortiment uit te breiden met lekkere biologische producten.

“Naast een uitbreiding van het assortiment vlees van onze Brandrode runderen en Gasconne varkens, gaan we ook lekkere producten van andere biologische boeren aanbieden”, vertelt Boer Berrie Klein Swormink.

“Lekker en duurzaam geproduceerd zijn voor ons criteria bij uitbreiding van het assortiment. Dat zij bijvoorbeeld eieren van biologische boerderij Hof te Dorth in Bathmen, Polderhoen van Bart en Sjoerd Kok uit Lelystad, en goulash van Schoonebeker schapen van herder Chris Grinwis. Ook verkopen we heerlijke biologische wijnen uit één van de beste wijnregio’s ter wereld: Piemonte in Italië.”

De open dag bij de biologische Brandrode runderenboerderij van Klein Swormink is op zaterdag 22 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur. Meer info: staging2.kleinswormink.nl

Biofietsroute

Het is ook mogelijk om de fiets op te gaan. Zaterdag 22 juni kan er voor het eerst een biofietsroute gefietst worden in de regio Bathmen-Lettele-Diepenveen. De fietstocht van 40 km voert de deelnemers langs de boerderijen van drie natuurboeren. Naast de boerderij van Klein Swormink is dat de biologische kippenboerderij van Jan-Hein en Sandra Nikkels in Bathmen, en natuurderij Keizersrande van Annette Harberink in de uiterwaarden van de IJssel bij Diepenveen-Deventer. Meer informatie over de fietstocht is te vinden op staging2.natuurboeren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.