nieuwe tweetkonte dick vloedgraven

Vloedgraven, nieuwe @tweetkonte van de maand worden? Wie, ik? Boeiend, interessant genoeg? Ja hoor! Nou, oké, doen we… Een veeltwitteraar die vooral verhaalt over sport en verder niet echt een maatschappelijk belang dient was kennelijk nog niet eerder geweest. Dus.

Vooral veel tweets over mijzelf, wat mij bezighoudt, wat ik leuk vind, wat ik dus doe en waar ik naar kijk. Of waar anderen naar kijken en waar ik dan weer een – vaak uitgesproken – mening over heb. Of soms gewoon een zinloze kreet, die alleen ikzelf of insiders begrijpen… #en #heel #veel #over #sport #dus

Sport, kan dat nog dan? Het seizoen is toch voorbij? De vooraf ó zo saaie maar uiteindelijk zeer vermakelijke Confederations Cup zit er op, Wimbledon is halfweg en we hebben nota bene net de TT van Assen gehad. Waar tweet die vent dan verder nog over? Nou, gewoon over sport.

Natuurlijk over de Tour de France, en over Go Ahead Eagles! Hoezo geen voetbal? We, ja we, zitten midden in de voorbereiding op ons eerste eredivisiejaar in zeventien jaar! Ach, en verder zal er wat langskomen over het Rohdakamp van komend weekend en over mijn eigen sportieve verplichtingen deze zomer. Dat zijn rondjes op de fiets door de regio, maar dat kunnen ook rondjes op het terras zijn.

Verder geen grootse agenda komende maand, behalve de dagelijkse half negen tot half zes baan in Deventer. Ik beloof plechtig, daar zullen de tweets van @dickvloedgraven niet over gaan! En zowel? Dan lekker wel. Ik verontschuldig mij niet.

Over Dick:

Dick Vloedgraven, 29 jaar, werkzaam bij Drukwerkdeal.nl in Deventer, en ooit werkzaam geweest bij Salland Centraal. Is een veeltwitteraar die zich in geen, maar ook in elk vooraf opgesteld tweep-profiel herkent. Is naast twitter ook actief op facebook en instagram, heeft gehoord van Vine en Pinterest maar beschouwt zich niet als een early-adopter…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.