nieuwe look voor jeugdselectie tv ramele

De spelers van de jeugdselectie van Tennisvereniging Ramele Raalte zijn in het nieuw gestoken. Andre Mekers, trainer van de Tennisvereniging Raalte, liep al geruime tijd met een plan in het hoofd om de jeugd selectiespelers een uniforme look te geven. Hiervoor werd er contact gezocht met Imtho Werk- en Bedrijfskleding uit Raalte. Onlangs kwamen alle jeugdselectiespelers naar de tennisbaan om de sweatvesten in ontvangst te nemen.

Een gedekte kleur, blauw, met opdruk op het hart met de naam van de tennisvereniging. Achter op de rug prijkt het logo van Imtho. Imtho heeft de sweatvesten gesponsord en hoopt dan ook op een mooi tennisjaar en de jaren die komen gaan.

Imtho is bereid gevonden zich voor een aantal jaren aan de Tennisvereniging te verbinden. Imtho is gevestigd op de Overkampsweg 12 in Raalte en is een groothandel voor Werk- en bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en sportkleding. Het bedrukken en borduren wordt ook door Imtho verzorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.