Home / archiefcentraal / natuurmiddag over wondere insectenwereld

natuurmiddag over wondere insectenwereld

Natuurcontact houdt op woensdag 26 juni van 14.00 tot 16.00 uur een natuurmiddag over de wondere insectenwereld. Deze Natuurmiddag wordt een ware ontdekkingstocht in de wondere wereld van de insecten. Wie niet bang is voor spinnen, een sprinkhaan kan vangen of een bij over zijn hand durft te laten lopen, gaat van alles allemaal ontdekken.

Natuurmevrouw Bertina vertelt deze middag allerlei gekke weetjes over de verschillende soorten insecten, slakken, wormen en spinnen. Want al die beestjes hebben interessante geheimen. “En, heb jij zelf een onbekend beestje gevonden of gefotografeerd? Neem die mee, dan zoeken we samen uit welk dier het is.”

Het is wel nodig om je op te geven via info@natuurcontact.nl of 06-1080.7822 van NatuurMevrouw Bertina. Je vindt Natuurcontact in de Natuurschuur aan de Erveweg 11 in Welsum. Meer informatie vind je op www.natuurcontact.nl onder aanbod – Kid Kievit Natuurmiddag.

Lees ook

‘Hoe dan ook, die 550 kilometer komt op de teller’

André Katoele uit Heino en John Koolhof uit Raalte fietsen alternatieve Roparun HEINO/RAALTE – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.