Home / archiefcentraal / moord dalfsen ging om fietssleutel

moord dalfsen ging om fietssleutel

De ruzie die geleid heeft tot de moord in de woning aan het Engberserf in Dalfsen afgelopen donderdag, had als onderwerp een fietssleutel. Dat vertelt een bekende van zowel verdachte als slachtoffer aan onze redactie. De bekende wil overigens anoniem blijven.

Volgens hem zat Hootzy, zo luidt de bijnaam van de omgekomen 23-jarige Dalfsenaar, aan de speed. “De ruzie ging om een fietssleutel die uiteindelijk tot een steekpartij heeft geleid,” aldus de bekende. “Ik ken deze groep jongens van zo’n vier jaar geleden toen ik dakloos was en ik onderdak kon krijgen.”

De politie ontkent noch bevestigt het verhaal dat ons is verteld. “In de regel doen we geen uitspraken lopende het onderzoek. Wat ik wel kan vertellen is dat het onderzoek in volle gang is. Alle mogelijke scenario’s worden onderzocht,” meldt een woordvoerder van de politie.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.