miranda loozeman wint stedentrip parijs

Miranda Loozeman uit Raalte heeft bij Shoeby een stedentrip gewonnen naar Parijs. Tijdens de Shake Week van Shoeby konden alle klanten kans maken op een stedentrip naar Kopenhagen, Londen, Milaan of Parijs.

De reizen worden mede mogelijk gemaakt door Stedentrips.nl. Miranda heeft de 3-daagse stedentrip (inclusief twee overnachtingen en ontbijt) gewonnen. Shoeby verkoop mode voor dames, heren en kinderen en heeft ruim 250 vestigingen in Nederland en België. Shoeby onderscheidt zich door de service, gastvrijheid, prijs/kwaliteitverhouding en de wisselende collecties.

Houders van een Shoeby Card worden regelmatig geïnformeerd over interessante aanbiedingen, koopavonden en modetrends. Daarnaast kunnen zij met de klantenkaart sparen voor “fashion cheques” die twee keer per jaar worden uitgekeerd. Men kan zich ook aanmelden voor de Shoeby Newsletter, op shoebyfashion.com. Shoeby in Raalte bevindt zich aan de Marktstraat 14–16.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.