Home / archiefcentraal / midzomerse expeditie robinson

midzomerse expeditie robinson

Zondag was Mariënheem al weer vroeg uit de veren om de Midzomermis in de feesttent mee te maken. Zondagmiddag gaat het feest verder met allerlei activiteiten, waarbij Expeditie Robinson vermoedelijk het meest in het oog springt. Teams uit heel Salland strijden mee in en wedstrijd waarbij uithoudingsvermogen, concentratie en doorzetten belangrijke ingrediënten zijn, net als op de landelijke tv.

Deze aflevering van Expeditie Robinson zou wel eens een voorloper kunnen zijn van een revival van wat vroeger Zeskamp was. In ieder dorp een aflevering, met aan het eind van het seizoen een over all winnaar. Vanmiddag met z’n allen maar eens kijken in Mariënheem. Want een goed begin is het halve werk.

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.