Home / archiefcentraal / marsman schenkt keeperspullen aan de bolster

marsman schenkt keeperspullen aan de bolster

De kinderen van basisschool de Bolster konden vrijdag wel een hele bijzondere prijs winnen tijdens de Koningsspelen op het sportpark van s.v. Raalte. Voor de winnaars lagen de keepershandschoenen en voetbalschoenen van Go Ahead Eagles-doelman Nick Marsman klaar.

Zo’n 150 kinderen van basisschool de Bolster kwamen vol enthousiasme aan op het terrein voor de Koningsspelen. Het veld was voorzien van veel verschillende attributen. Met een uitblinker op de middenstip, de grote opblaasbare Jungle Run baan. Die was toch wel het populairst onder de leerlingen.

Het penalty schieten was ook een favoriet onderdeel. De winnaar van dit onderdeel kon de keepershandschoenen en voetbalschoenen van Nick Marsman winnen. Vol overtuiging en concentratie probeerden de leerlingen zoveel mogelijk ballen raak te schieten.

Uiteindelijk wist ‘penalty koningin’ Pien Besselink te winnen en mocht de gesigneerde voetbalschoenen van Marsman in ontvangst nemen. Ook ‘penalty koning’ Milo Jansen wist net een puntje meer langs de doelman van Rohda Raalte te maken. En kreeg de keepershandschoenen van Marsman cadeau.

Tot slot was er nog een koningin meer aanwezig. Maud Veuger was het snelst bij het onderdeel ‘sprint’. En kreeg de titel ‘sprint koningin’ toegewezen.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.