marienhemer voor stage naar ethiopie

Mariënhemer Jorik Reins vertrekt in september voor vier maanden naar Ethiopië. De student van de opleiding Sport, Gezondheid en Management op Windesheim verblijft vier maanden in Addis Abeba, waar hij namens de stichting Respo International een nieuw beleidsplan gaat schrijven voor FC Addis United. Dat is een voetbalproject waarin dove en slechthorende kinderen de kans krijgen zich met leeftijdsgenoten op een eigen manier te ontwikkelen. Naast het schrijven van een beleidsplan zal Jorik ook zelf actief deelnemen door voetbaltraining te geven aan dove kinderen.

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen en resultaten van Jorik, dan kun je kijken op staging2.facebook.com/JorikReinsFcAddisUnited Ook kun je hier terecht als je Jorik graag wil sponsoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.