man uit oekraine beroofd in broekland

De 41-jarige verklaart dat hij rond 14.00 uur samen met een 47-jarige man eveneens uit Oekraïne, wegreed bij een garagebedrijf aan de Horstweg. Dan komt er een auto naast hen rijden, waarvan de passagier sommeert dat zij moeten stoppen. Dat doen zij en de passagier van de auto, vermoedelijk een donkergrijze Audi A6, stapt uit, laat een soort van politiebadge zien en vraagt om hun paspoorten.

De man doet alsof hij deze controleert en vraagt naar de inhoud van de tas van de 41-jarige. De 41-jarige laat de tas zien. De man haalt hieruit het geld eruit en rent terug naar de auto, waarna ze er direct in onbekende richting vandoor gaan.

Signalement dader:

De 41-jarige kan de bestuurder van de auto niet beschrijven maar van de dader geeft hij het volgende signalement:

• Licht getinte man

• Ongeveer 25-30 jaar

• Ongeveer 1.70 lang

• Droeg een donkere cap en een zwart shirt

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Dit kan via het politienummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.