mainstreet naar stoppelhaene

\Vergeet Justin Bieber en One Direction: Nederland heeft Mainstreet. MainStreet is een jongensgroep, bestaande uit vier jonge zangers. Met een gemiddelde leeftijd van veertien jaar verwierven Rein van Duivenboden, Nils Käller, Owen Playfair en Daan Zwierink bekendheid met hun deelname aan het Junior Songfestival. Het veel verkochte debuutalbum van de tieners is Breaking The Rules.

Deze nieuwste sensatie in ‘boyband-land’ is pas twee jaar bij elkaar en zorgt nu al voor een enorme gekte in het land. Ieder concert dat ze geven is compleet uitverkocht en staat garant voor een menigte gillende meiden. Onlangs trad de groep op in het voorprogramma van Justin Bieber, wat volgens de jongens niets anders was dan een ‘onwaarschijnlijk bijzondere ervaring’.

Mainstreet zal na afloop van de Kinderolympiade een optreden verzorgen op ‘t Stöppelveld. Voordat de boyband van start gaat, zal DJ Jurgen er eerst een vrolijke middag van maken op het Stöppelveld. Ook na het optreden van Mainstreet ziet hij het als zijn doel om er nog even een gezellig feestje van te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.