Home / archiefcentraal / lemelerveld 2 gepromoveerd

lemelerveld 2 gepromoveerd

Lemelerveld 2 is gepromoveerd naar de reserve eerste klasse. Lemelerveld heeft zondagmorgen 2 juni 2-2 gespeeld tegen Wijhe in de tweede wedstrijd om promotie. Doordat de eerste wedstrijd tegen Wijhe’92 gewonnen werd met 2-1 is het elftal gepromoveerd.

De ontlading na afloop was groot bij de spelers, de begeleiding en het publiek. Het bleef nog lang onrustig op het sportpark. Door de promotie van het tweede en het kampioenschap van het eerste en derde elftal spelen de selectieploegen volgend seizoen allemaal een klasse hoger.

Foto’s zijn te zien op www.vvlemelerveld.nl .

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.