landschap overijssel hoe mooi is uw bedrijfsomgeving

Een mooie omgeving waarin je prettig kunt wonen, werken en recreëren. Dat wil toch iedereen! Samen kunnen wij zorgen voor deze mooie omgeving.

Landschap Overijssel zet zich al tachtig jaar in voor natuur&landschap in onze prachtige provincie. Naast het beheren van eigen natuurterreinen zoals de Lemelerberg en het Boetelerveld en het beschermen van specifieke plant- en diersoorten die extra hulp nodig hebben, voeren we tal van projecten uit in het landelijk gebied met agrariërs en erfeigenaren. Dit alles doen we samen met bijna tienduizend donateurs, honderden vrijwilligers en bijna vijftig Overijsselse bedrijven.

Doet u ook mee?

Steeds meer bedrijven en organisaties voelen zich verantwoordelijk voor een gezonde en natuurlijke leefomgeving. Door te investeren in natuur&landschap kiest een bedrijf voor een duurzame investering waar nu al de vruchten van geplukt kunnen worden. Want een groene en mooie omgeving geeft inspiratie en is prettig om in te werken. Bovendien is het nog gezond ook! Het is voor Landschap Overijssel belangrijk om een goed en sterk netwerk van Overijsselse bedrijven te hebben. Dit inspireert en maakt ons sterker in onze belangenbehartiging voor natuur&landschap. Doet u met ons mee?

Natuurlijk samenwerken met Landschap Overijssel

Samenwerken met ons kan op verschillende manieren en niveaus. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een Vriendschap met ons aangaan. Maar we kunnen ook een inhoudelijke samenwerking voeren en samen een project opzetten. Dit doen we bijvoorbeeld met Roelofs uit Den Ham waarmee we Tijdelijke Natuur op bedrijventerreinen realiseren. Ook kunnen bedrijven bij ons terecht voor een teamdag in de natuur. Samenwerken, gezond buiten bezig zijn en werken aan een mooier landschap in je eigen omgeving.

Scan de code en bekijk het filmpje waarin Roelofs verteld hoe ze samen met ons Tijdelijke Natuur hebben gerealiseerd.

Contact

Bent u geïnspireerd en heeft ideeën voor een samenwerking met ons? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een samenwerking? Neem dan contact op met André

Hurink, andre.hurink@landschapoverijssel.nl

Landschap Overijssel, uw achtertuin is groter dan u denkt!

Landschap Overijssel

Huis “de Horte”

Poppenallee 39

7722 KW Dalfsen

T: 0529 – 401 731

E: info@landschapoverijssel.nl

I: staging2.landschapoverijssel.nl/voor-bedrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.