koffieconcert muziekvereniging salland

Muziekvereniging Salland geeft zondag 30 juni haar jaarlijkse koffieconcert. Het einde van het muziekseizoen komt nabij. Zoals gebruikelijk wordt het jaar afgesloten met een koffieconcert. De drumband, fanfare en opleidingsorkest zullen weer nieuw ingestudeerde muziekstukken laten horen. Het concert zal gehouden worden op het schoolplein. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar dorpshuis de Kerkehoek in Lierderholthuis. Tijdstip van aanvang zal ongeveer 11.00 uur zijn (na de kerkdienst).

De koffie en ranja zullen klaar staan. Muziekvereniging Salland steunt het MFA, daarom wordt dit jaar een gift gevraagd voor de aangeboden koffie. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede van het MFA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.