kinderopvang t schoapie opent deuren

Kinderopvang ’t Schoapie opent op 30 juni haar deuren van 12.00 tot 16.00 uur. ‘t Shoapie is een kinderopvang op de boerderij aan de Raamsweg 47a in Mariënheem. Er is veel ruimte binnen en buiten. Er is een geheel vernieuwde groene buitenspeelruimte die veel uitdaging biedt. Voor de kinderen is er genoeg ruimte om even rustig alleen te spelen.

Iedere dag komen de kinderen buiten en mogen ze onder andere de koeien, pony’s, geiten, kippen, konijnen en cavia’s helpen met voeren, verzorgen en knuffelen. Sinds kort zijn er eendenkuikentjes geboren. Ook dat kun je allemaal beleven bij ’t Schoapie.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@schoapie.nl of kijk op staging2.schoapie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.