kids leren omgaan met honden op roefeldag

Hondenschool Boom, voorheen Hondenschool Slooijer, heeft zaterdag meegedaan aan de jaarlijkse roefeldag. Op deze dag maken kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 kennis met allerlei beroepen. Bij de hondenschool in Holten/Nieuw Heeten mochten de kinderen dan ook actief meedoen.

“De kinderen hebben bij ons meegedaan met een les behendigheid en flyball”, vertelt hondenschooleigenaresse Verena Boom. “Alle kinderen kregen de mogelijkheid om met een hond van hun keuze het parcours te lopen. De bijbehorende baasjes gaven uitleg over wat er van de hond en hun werd verwacht.” Voor onze tak is het natuurlijk mooi meegenomen om kinderen die angst hebben voor honden hun super enthousiast te maken en zo te laten zien dat niet elke hond eng is.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.