kermistoer van fietstoerclub heikera

Fietstoerclub Heikera houdt tijdens het feestweekend Lierderholthuis de Kermistoer. Deze tour wordt gehouden op zondag 7 juli. De start en finish van deze NTFU-fietstocht is bij Café d’Olde Wettering in Lierderholthuis. Er is keuze uit afstanden van veertig, zestig en honderd kilometer. De verschillende routes zijn met pijlen aangegeven. Ook krijgen de deelnemers een routebeschrijving op papier mee.

Vanaf 8.00 uur kunnen de liefhebbers van de honderd kilometer op pad voor een rit richting St. Jansklooster in de kop van Overijssel. Liefhebbers van de zestig kilometer fietsen richting Hasselt, de veertig kilometer rijders fietsen via Zwolle, richting Hoonhorst en hebben pauze bij Kappers. De inschrijving en start voor de honderd kilometer is tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

Tussen 9.00 uur en 12.00 uur kunnen de deelnemers van de veertig en de zestig kilometer inschrijven en starten. De eindcontrole sluit om 16.30 uur.

De deelnamekosten bedragen 3,50 euro per persoon. NTFU-leden krijgen een korting van 1 euro. de deelname voor kinderen tot en met twaalf jaar is gratis. Tegen een meerprijs is een herinnering verkrijgbaar.

Voor informatie kun je terecht bij toerleider Piet Simons in Heino. Zijn telefoonnummer is 0572-392720.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.