kay boerdijk aan kop tourspel

Kay Boerdijk uit Lierderholthuis staat na de tweede etappe van de Tour de France aan kop van het Tourspel dat we samen met KokkieBikes houden. Met Sagan, Boasson Hagen, Simon en Gavazzi in zijn team deed hij zondag bijzonder goeie zaken.

Kay staat met totaal 224 punten, liefst 17 punten los van van zijn concurrenten. Bijna alle deelnemers aan het Tourspel hebben na twee etappes punten opgedaan. Slechts 33 spelers (van de totaal 971 deelnemers) hebben nog geen punten. (gelukkig hebben ze nog tijd genoeg om punten te verzamelen)

Maandag volgt de laatste etappe op Corsica. Daarna zoeken de renners het vaste land op, om daar in ongeveer twee weken tijd te gaan bepalen wie er in het geel naar Parijs mag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.