kampioensreceptie sc overwetering

Er waren meer feestelijkheden. Zo werd er een plaquette van de spelers, die 250 wedstrijden of meer in het eerste elftal hebben gespeeld onthuld. Recordhouder aller tijden Marcel Nijboer mocht dit doen. Hij speelde 416 wedstrijden voor het eerste elftal.

De KNVB overhandigde de oorkonde voor het kampioenschap van het eerste. Daarna kwamen de felicitaties van Ans Otterloo. De Wethouder Sportzaken feliciteerde namens de gemeente Olst-Wijhe het eerste elftal met het unieke kampioenschap. Nog nooit heeft Sportclub Overwetering in de tweede klasse KNVB gespeeld.

Trainer Henk van Norel sprak vervolgens over het seizoen van het eerste elftal en bedankte de spelers, begeleiders en supporters voor hun steun. De voorzitter zei aansluitend dat Sportclub Overwetering gereed is voor de tweede klasse.

Na het officiële gedeelte van het programma werden er nog enkele prijzen uitgereikt. Zo werden de supporter, speelster en speler van het jaar benoemd. Barmedewerker Johan Strang werd verkozen tot supporter van het jaar. Speelster van het jaar werd Linde Nijenkamp en speler van het jaar Stefan Hekman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.